Over ons

Wittebol, wie kent het niet? Sinds 1961 is deze prachtige winkel gevestigd in de Ophelialaan te Aalsmeer. Vraag de Aalsmeerder waar ze hun flesje wijn kopen of hun mooie fles whisky en ze zeggen ‘’Wittebol!’’.

Niet alleen in Aalsmeer is men bekend met de diensten van Wittebol Wijn, dagelijks rijdt de Wittebol bus door omliggende gemeenten Uithoorn en de Haarlemmermeer om zijn klanten te bedienen.

Wittebol Wine & Spirits heeft een groot scala aan prachtige wijnen. Van een fles wijn voor op een gezellige verjaardag tot aan een zéér exclusieve wijn voor de liefhebber uit de wijnkelder.

Naast al dit moois biedt Wittebol een ruim assortiment whisky. Tevens worden de trends nauwlettend in de gaten gehouden en is de collectie de laatste jaren flink uitgebreid met hele mooie gin en rum. Natuurlijk vindt u er ook heerlijke likeuren, mooie jenevers en cognac.

Wilt u een origineel cadeau voor een vriend of vriendin of zoekt u iets moois voor uw zakelijke relaties of personeel? Wittebol is de laatste jaren naast slijterij en wijnspeciaalzaak uitgegroeid tot een volwaardige cadeaushop. 

Wilt u een advies op maat, dan verzorgen wij dit ook met heel veel plezier voor u!  

Kom eens bij ons langs en laat u inspireren!

Met vriendelijke groet,

Team Wittebol Wine & Spirits

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen

Nix 18

Om deze website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.
Ben je 18 jaar of ouder?